Softwareudvikling og IT-løsninger

Benyt en innovativ og engageret samarbejdspartner med en vision om at bringe IT ind i alle brancher

Hvem er Kodido?

Kodido er en softwarevirksomhed med stor passion for at udvikle innovative IT-løsninger i høj kvalitet. Vi arbejder med grundprincipperne bag agil udvikling, hvor vi fokuserer på at levere værdi gennem hurtige iterationer baseret på ønsker fra vores kunder. I Kodido bliver vores vision om at bringe IT ind i alle brancher muliggjort ved at have de nødvendige kompetencer indenfor software-engineering, proces og innovation samt digital forretningsudvikling.

Hvad kan i forvente?

Gennem et samarbejde med Kodido kan I forvente en engageret samarbejdspartner, uanset hvor stor eller lille en opgave er. Til enhver opgave vil I få tilknyttet en kontaktperson for at sikre, at I altid får hurtigt svar på henvendelser både før, under og efter en opgave - også i weekender og på helligdage. I skal derudover forvente at få jer en tæt samarbejdspartner, der ser enhver ny kunde som et nyt venskab. Sidst, men ikke mindst, skal I forvente et kvalitetsprodukt og et prima udført arbejde hver gang.

Løsninger

Webapplikationer i mobilvenligt design

Skal I have digitaliseret jeres nuværende eller nye forretningsmæssige koncepter, så kan webapplikationer være den helt rigtige løsning. Webapplikationer tilgås nemt via en internetbrowser og kan derfor være med til at skabe stor værdi for enhver, der skal benytte applikationen. Vi skræddersyr webapplikationen til jeres ønsker og inddrager altid de mest relevante teknologier til lige præcis jeres behov. Hvis I ønsker en mere app lignende platform, så kan "Progressive Web Apps" være det rette.

Læs mere om Webapplikationer og Progressive Web Apps

Webapplikationer i mobilvenligt design
Databaser til virksomheder

Står I med en masse information som er svær at overskue, så er et databasesystem den helt rigtige løsning. Vi kan udarbejde databaser, der hjælper jer med at strukturere information i et nyt format, som er nem at tilgå og opdatere. Hvad end i skal gemme jeres informationer på en ny form, optimere en eksisterende database, migrere eller flytte information kan vi hjælpe jer med dette.

Læs mere om databaser

Databaser til virksomheder
Digitalisering af jeres forretning

Er I usikre på hvordan I kan digitalisere jeres forretningskoncepter, så skal I tage kontakt til os. Vi hjælper jer både med at identificere jeres muligheder, og med at implementere dem. Vi analyserer jeres virksomhed, for at se hvilke teknologier, der er mest optimale i forhold til jeres behov og ønsker. I opnår at følge med i den digitale udvikling ved blandt andet at automatisere relevante manuelle opgaver. En digitalisering vil spare både penge og ressourcer.

Digitalisering jeres forretning
Google AdWords script

Et Google AdWords script er et rigtig godt redskab til at optimere din virksomheds online markedsføring på. Med et AdWords script har du mulighed for at styre din konto og scriptet kan hjælpe med at udføre de daglige aktiviteter på din AdWords konto. AdWords script kan blandt andet optimere dine annoncer på baggrund af det danske vejr.

Læs mere om Google AdWords script

Google Adwords script
Machine Learning og AI

Har I store mængder af data så kan machine learning gavne jeres fremtidige beslutningsgrundlag. Vi kan udføre machine learning på jeres datamængder, for at finde sammenhænge og udarbejde forudsigelser. Det kan give jer en bedre forståelse af jeres data, og være med til at skabe stor værdi i form af fremtidige beslutninger for jeres virksomheds forretningsområder og nye potentialer.

Machine Learning og AI
Frontend udvikling

Søger I tekniske kompetencer og kreative evner, til at gøre jeres hjemmeside attraktiv og funktionel, så er det frontend udvikling der skal til. Vi sørger for at jeres data fra backend, altid er let tilgængelig i internet browsere på den mest optimale måde. Med jeres idéer og ønsker vil vi udarbejde en frontend, der optimerer jeres hjemmeside både i udseende og på funktionalitet.

Læs mere om frontend udvikling

Frontend udvikling
Kampagner og automatik på sociale medier

Mangler I viden indenfor automatisering af opgaver og kampagner på de sociale medier så tag endelige fat i os. Vi har opbygget et know-how, der gør os i stand til at rådgive jer på dette område. I samarbejde med jer vil vi udtænke en innovativ måde at løse jeres tidskrævende manuelle opgaver på de sociale medier. Det kan endda også være i ønsker et system, der automatisk indsamler data om effektiviteten af en bestemt kampagne i fører på de sociale medier.

Læs hvordan vi har hjulpet CULT A/S

Automatik på sociale medier
IT-drift, IT-overvågning og vedligeholdelse

Leder I efter en samarbejdspartner der kan stå for generel IT-drift, IT-overvågning og vedligeholdelse, så står vi til fuld rådighed. Vi hjælper jer med overvågning, backups og vedligeholdelse af servere og klienter, eller andre opgaver rettet mod jeres behov. Søger i IT-relevante konsulentydelser som supplement til jeres virksomhed, så kan vi imødekomme dette ved en fast tilknyttet erfaren IT-konsulent.

Læs mere om hvordan Kodido kan hjælpe

IT-drift og vedligeholdelse
Skræddersyet løsning

Har de ovenstående løsninger ikke nævnt præcis det I søger, så vil en skræddersyet løsning med stor sandsynlighed være det rette valg for jer. Skal i have udarbejdet en løsning der indebærer Rasberry Pi opsætning, serveropsætning, eller noget helt fjerde så hiv fat i os for en uforpligtigende snak.

Skræddersyet løsning Kodido

Udtalelser fra vores kunder i Kodido

Om Kodido

Andreas
Andreas Wolthers Rasmussen

Partner | Project Manager
awr@kodido.com

Kristian
Kristian Wolthers Rasmussen

Partner | Project Manager
kwr@kodido.com

Mads
Mads Okholm
Bjørn

Partner | Udvikling
mob@kodido.com

Mathias
Mathias Steen
Jakobsen

Partner | Udvikling
msj@kodido.com

Skal Kodido udvikle jeres softwareprojekt?

Tilfredse kunder med ny softwareløsning!

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål så skriv meget gerne til hello@kodido.com eller giv os et ring på telefon

+45 23 24 80 75.