Frontend udvikling

7 november 2018


Frontend-udvikling-kodido

Når man taler om Frontend udvikling hører man typisk også begrebet Backend udvikling, men hvad er forskellen lige på de to ting?

Kort fortalt så er Frontend alt det man som brugeren kan se på en hjemmeside, mens Backend er alt det bagvedliggende man ikke ser.

Frontend udvikling handler om tekniske såvel som grafiske kompetencer. En god Frontend udvikler skal altså både være teknisk og kunne kode samt have flair for grafik, design og layout. Typisk består Frontend udvikling i at kode i sprogene CSS, HTML, XHTML og javascript.

Hvorfor skal jeg bruge penge på Frontend udvikling?

Det helt kortfattede svar er at en dårlig frontend på din hjemmeside kan skræmme potentielle eller eksisterende kunder væk.

For de fleste virksomheder er en funktionel, flot og brugervenlig hjemmeside meget vigtig for at kunne drive god forretning. I mange tilfælde vil en ny potentiel kunde gå ind på din hjemmeside og se hvem i er for nogle. Hvis hjemmeside ikke fungerer, ikke er til at navigere rundt i eller bare ikke tiltaler kunden vil de ofte blot lukke siden igen uden at kigge mere på denne eller på jer. I nogle tilfælde kan en dårlig frontend på jeres hjemmeside altså gøre at man mister en potentiel kunde og går glip af en mulig indkomst.

Hjemmesider skal gerne være sælgende, vise hvem i er og hvorfor man skal indgå i et samarbejde med jer. De skal overbevise en potentiel kunde om, at i er den rigtige kandidat for vedkommende. God Frontend udvikling kan være med til at imødekomme netop dette.

Det vil altså sige at hvis din frontend ikke er i top, så vil dine potentielle kunder forsvinde fra hjemmesiden på meget kort tid og højst sandsynligt vælge en anden kandidat end dig.

Tag kontakt til os i Kodido hvis du gerne vil optimere din hjemmeside så den kan imponere jeres eksisterende og nye kunder. Skriv eller ring til os og hør hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål så skriv meget gerne til hello@kodido.com eller giv os et ring på telefon

+45 23 24 80 75.


Kodido ApS hjælper din virksomhed