Bookingsystem til Silkeborg Dækcenter


Bookingsystem til Silkeborg Dækcenter


Silkeborg Dækcenter er et af Region Midtjyllands ældste dækcentre, som leverer førsteklasses behandlinger og som kun handler med kvalitetsdæk.

Efter mange år med manuelle processer af hele forretningen, ønskede ejer Finn Laursen at digitalisere hans forretningskoncepter. Den største udfordring var, at der blev brugt meget tid på at besvare telefoniske henvendelser omkring nye bookinger.

Vi var ikke i tvivl om at Finn skulle have et online bookingsystem, så hans kunder kan booke tid til dækskifte hele døgnet. I sammenhæng med bookingsystem, tilføjede vi et online lagersystem over hans dækhotel, så Finn altid ved hvor kundernes dæk er.

Vi fik lavet et dashboard så Finn og hans medarbejdere kunne følge med i alle bookinger, dæk placeringer og have muligheden for at redigere i ledige tider. Via dashboardet kan Finn sende SMS’er og E-mails direkte til hans kunder med relevante information. Til sidst har vi sat et system op, som automatisk sender kunder en bekræftelse på deres booking og sender en reminder 24 timer før selve dækskiftet.

Vores løsning resulterede i:

 • Silkeborg Dækcenter sparer cirka 7 minutter pr. booking, ved ikke selv at skulle klare det ved et telefonopkald.
 • Reduceret papirforbruget med 80% efter både bookingsystem og lagersystem er blevet digitalt.
 • Cirka 70% af Silkeborg Dækcenter’s kunder booker tid online.
 • Gladere kunder og medarbejdere.
 • Færre kunder der glemmer deres reservationer.

 • Det siger Silkeborg Dækcenter:

  "Vi er utroligt glade for bookingsystemet af mange grunde. For det første, sparer det både os og vores kunder tid – kunderne kan booke hvornår på dagen det passer dem og finde præcis den dato og tidspunkt, der passer i deres kalender. Vi sparer derudover også ca. 7 minutter pr. booking ved ikke at skulle klare det ved et telefonopkald. Dette betyder at vi i hverdagen har langt mere tid til at fokusere på det omkringliggende arbejde."

  Derudover har der været stor mulighed for at tilpasse systemet til vores behov og krav, hvorfor det passer perfekt til vores virksomhed nu – kommer vi på nye funktioner, så tager det ikke lang tid, før det også implementeres for os. Alt i alt er vi utrolig glade for bookingsystemet og det samme er vores kunder”

  Finn Laursen | Ejer af Silkeborg Dækcenter

  Finn Laursen

  Ejer af Silkeborg Dækcenter


  Se mere her