IT-drift, IT-overvågning og vedligeholdelse

9 september 2018


IT-drift, IT-overvågning og vedligeholdelse,

Hos Kodido ved vi, hvor vigtigt det er at have en stabil IT-drift. Vedligeholdelse og overvågning af jeres IT-system er vigtige parametre til at forebygge nedbrud og andre problematikker, som kan forekomme i jeres virksomhed. Vi har ekspertise indenfor dette og kan opbygge værktøjer således at vi straks får besked, hvis der skulle opstå problemer, fejl eller advarsler med jeres systemer, enheder eller services.

Overvågning af jeres IT-systemer sker via en software agent på servere som Kodido styrer eller hos kunden selv. Vores software agent modtager data på bestemte målepunkter døgnet rundt, så vi hurtigt kan reagere. I vil også få fuld adgang til rapporter og statistikker over jeres IT-system.

Professional overvågning af jeres systemer 24/7

Det er vigtigt, at jeres virksomhed kan fokusere på jeres kompetencer og kan koncentrere jer om at skabe værdi for jeres forretning. Derfor gør vi en stor dyd ud af at overvåge jeres systemer 24/7, så i kan sove trygt om natten velvidende, at jeres systemer, enheder og services er sikre og konstant bliver overvåget og alarmerer i tilfælde af uregelmæssigheder.

Skulle uheldet være ude, står vi altid til rådighed og er klar til at fikse problemerne, så jeres virksomhed mærker mindst muligt til det. Vores største mål er at rette problemet allerede inden i og jeres kunder overhovedet opdager det.

Vores software agent indsamler data uafbrudt, som vi fremadrettet kan bruge til at gøre netop jeres IT-system endnu bedre.

Eksempler på systemer og services som vi kan overvåge:

 • Databaser
 • Websites
 • Mail applikationer
 • ERP applikationer
 • Servere
 • Lagersystemer

 • Vi har blandt andet lavet et overvågningssystem for en landsdækkende kampagne, som vi hjælper Cult A/S med at drive, og som skal være funktionel 24/7. Vi har udviklet et overvågningssystem, som altid holder øje med kampagnen og hvis der opstår problemer, får vi straks besked og kan dermed sikre den højeste oppetid. Da systemet er tilknyttet eksterne applikationer såsom Snapchat, holder vi selvfølgelig også øje med disse.

  Læs mere om Cults kampagne her


  Vedligeholdelse af IT-systemer

  Grundlæggende IT-vedligeholdelse hjælper jeres virksomhed med at beskytte jeres data og minimerer risikoen for alvorlige IT problemer. Det er vigtigt at kunne håndtere både hardware og software problemer, hvis de skulle opstå.

  I Kodido vil vi meget gerne hjælpe jer med vedligeholdelse, IT-drift og overvågning af jeres systemer. Tag endelig fat på os, så kommer vi gerne forbi jeres kontor til en snak om mulighederne.

  Kontakt os

  Har du nogle spørgsmål så skriv meget gerne til hello@kodido.com eller giv os et ring på telefon

  +45 23 24 80 75.


  Kodido ApS hjælper din virksomhed